Schär | glutenfree Products - Top 10 zimskih aktivnosti za obitelj

Top 10 zimskih aktivnosti za obitelj

Svijet proizvoda Obitelj i djeca

Zima je sjajno vrijeme da se obitelj okupi i radi stvari za koje nas ljetna vrućina učini previše lijenima da bismo se njima zamarali. Zatim su tu aktivnosti kao što su zimski sportovi koji su pogodni samo za zimske vremenske uvjete.

 

Bilo da se radi o zimskim aktivnostima na otvorenom za obitelj ili o obavljanju nečega kod kuće na dosadan, vlažan, zimski dan, ključna stvar je zabava. Bez obzira na aktivnosti koje obično obavljate  zimi, Schär je savršen saveznik bezglutenskih sastojaka, recepata i praktičnih grickalica kako bi članovi obitelji s celijakijom ili drugom vrstom intolerancije na gluten uvijek bili sigurni.

Zato se zabavite uz naših 10 zimskih obiteljskih aktivnosti koje morate isprobati, uključujući igre i natjecanja u zatvorenom i na otvorenom, kazališne predstave i još mnogo toga. Krenimo!

Klizanje

Ništa tako jasno ne definira što je posebno i drugačije u vezi zime kao zvuk klizaljki na ledu: tako svjež, tako hladan i tako blistav. Ovisno o tome gdje provodite zimu, možete klizati na klizalištu ili na vodenoj površini koja je zaleđena – ako je to službeno odobreno kao sigurno! Nakon toga se zagrijte šalicom vrućeg kakaa bez glutena ili šalicom vruće čokolade!

Zimske rukotvorine

Ako je vani prehladno, mokro i mračno vrijeme, savršen je dan za rukotvorine u zatvorenom! Zima pruža pregršt mogućnosti za kreativnost u zatvorenom prostoru, naravno, ne samo za djecu. Dakle, opskrbite se kartonom i olovkama za bojanje kako biste izradili zimsku idilu, čestitke ili izrezane snježne pahulje, ili bi s kamenom soli ili drugom vrstom kristala soli stvorili efekt mraza. Ne postoje ograničenja u idejama koje možete imati za ukrašavanje svoje sobe, izradu odjeće od vune ili osmišljavanje lutkarskih predstava.

Natjecanje u Gluten-free pečenju

U ovom natjecanju svi u obitelji pobjeđuju. Pogledajte tko od ukućana zna napraviti najukusniji kolač ili puding. Schär vam može pomoći sa svojim asortimanom bezglutenskog brašna i mješavina za pečenje kolača i drugih poslastica pripremljenih u pećnici.

Pričanje priča o duhovima

Noć vještica dođe i prođe, ali duge i mračne zimske večeri još uvijek su savršeno vrijeme za dijeljenje strašnih priča. Mogla bi biti dobra ideja nabaviti grickalice za priče koje bi vas mogle uzvrpoljiti, poput Schärovih ukusnih Salinisa.

Planinarenje

Ovisno o vremenskim uvjetima zimi, ovo godišnje doba može biti idealno za šetnju u prirodi, bilo da živite blizu brda ili planina, ili uz obalu. Naime, vrućina i rizik od iscrpljenosti pod vrelim suncem obično nisu problem. Na svoju planinarsku avanturu ponesite grickalice poput ukusnog Schär Cereal Bara.

Filmski maraton

Ovo je znatno manje zahtjevno, ali svakako ima svojih prednosti, posebice ako su vremenski uvjeti loši ili ste imali naporan tjedan. Na filmskom maratonu s obitelji, grickalice bez glutena su obavezne. Što ide bolje uz filmove nego kokice?

Donesite novogodišnje odluke

I čuvajte ih! Razgovarajući o svojim planovima za nadolazeću godinu i razmjenjujući ideje koje imate, vjerojatnije je da ćete ih slijediti i na kraju ispuniti uz najbolje namjere.

Organizirajte otmjenu zabavu uz gluten-free finger food

Ne, ne mislimo na elegantnu odjeću (iako i to dolazi u obzir); hrana se također može posebno dotjerati. Jednostavno je; svatko iz obitelji neka ponese predjelo. Schär ima nekoliko recepata za hranu bez glutena koji vam mogu biti inspiracija.

Igrajmo se kazališta

Kad imate viška vremena, osmišljavanje kazališne predstave ili skeča kod kuće, bit će korisna i zabavna obiteljska aktivnost. Najmlađi su često najmanje sputani i skloni biti u centru pažnje u takvim prilikama.

Degustacija domaćeg kruha

Ne postoji ništa bolje od mirisa svježe pečenog kruha koji će zagrijati naše srce čak i u najhladnijim zimskim danima. Schär je tu za vas kada treba pronaći brašno bez glutena za izradu vašeg kruha.