Schär | glutenfree Products - Čemu služi Naljepnica svježine?

Čemu služi Naljepnica svježine?

Svijet proizvoda Novosti i činjenice

Naljepnica svježine zadržava svježinu proizvoda na sasvim prirodan način. Uz njenu pomoć možemo Vam ponuditi kruh svježeg okusa bez dodanih konzervansa.

U pitanju je mala etiketa pričvršćena za pakiranje i osigurava održavanje svježine proizvoda na način da upija kisik unutar pakiranja i tako se sprječava kvarenje na prirodan način, umjesto korištenja umjetnih konzervansa.

Dobro je znati:

  • Kisik je jedan od glavnih krivaca za kvarenje hrane. Naljepnica svježine upija taj kisik kako bi se održavala svježina proizvoda. Također, naljepnica sadrži prirodne, netoksične sirovine.
  • Naljepnica svježine omogućuje prezervaciju hrane na prirodan način te bi se bez naljepnice u paketu proizvod pokvario u puno kraćem roku.
  • Naljepnica je konstruirana specijalno za prezervaciju hrane te osim upijanja kisika unutar pakiranja, nema drugog utjecaja na samu hranu. Naljepnica svježine u skladu je s propisima Europske Unije i FDA-a SAD-a.
  • Naljepnica svježine nije opasna. Ne postoji negativni utjecaj na Vaše zdravlje.
  • Naljepnica je sigurno zatvorena. Postoji minimalni rizik da može biti oštećena. O slučajno oštećenoj ili konzumiranoj Naljepnici svježine
  • Na proizvod neće utjecati ako je Naljepnica svježine uklonjena. Proizvod može biti smrznut ili skladišten na toploj temperaturi. O korištenju

Više informacija o Naljepnici svježine

Što je unutar Naljepnice svježine

Sadrži željezo u prahu, prirodni materijal koji pomaže u održavanju svježine proizvoda, oko 1,3 grama mineralnog aktivnog praha na bazi željeza upakiranog u laminiranu naljepnicu.

Upija li Naljepnica svježine kisik cijelo vrijeme?

Upijanje, a time i funkcioniranje naljepnice svježine, događa se unutar prvih 48-72 sata nakon zatvaranja. Nakon toga proizvod se pakira u hermetički zatvorenoj atmosferi bez kisika. Bez naljepnice svježine proizvod bi se prije pokvario.

Prožimaju li sastojci kruh tijekom upijanja?

Ne, željezo u prahu u etiketi ne dolazi u dodir s kruhom; struktura naljepnice ne dopušta prolazak čvrstog materijala kroz nju.

Kako reagirati u slučaju uništene ili pojedene Naljepnice svježine

Može li proizvod koji sadrži Naljepnicu svježine negativni utjecaj na moje zdravlje?

Ne. Naljepnica svježine ima odobrenje za korištenje uz prehrambene proizvode od strane Europske unije. Njeno je korištenje također odobreno od strane FDA-a u SAD-u. Nije toksičan i bezopasan je ukoliko se slučajno konzumira.

Što bi trebalo učiniti u vrlo rijetkom slučaju kada Naljepnica svježine djeluje oštećenom?

Ako niste sigurni o oštećenju Naljepnice svježine, slobodno na kontaktirajte na https://bezglutena-hr.schaer.com/posaljite-nam-svoj-upit sa slikom i netko iz našeg tima će stupiti s Vama u konakt.

Što se desi ako je Naljepnica svježine nenamjerno oštećena i željezo u prahu je pojedeno?

Naljepnica svježine nije hrana te se ne bi trebala konzumirati, ali željezo u prahu iz Naljepnice svježine nije toksičino te se ništa neće desiti kada se slučajno konzumira.

Što se događa ako Naljepnica svježine dospije u posjed djece?

Molimo čuvajte izvan dohvata djece. Oštar ili šiljasti predmet može uništiti naljepnicu svježine. Vaše dijete nije u opasnosti ako dođe u kontakt sa željezom u prahu ili samom Naljepnicom svježine. Međutim, ljepilo koje lijepi samu naljepnicu ne smije se konzumirati. Obratite se liječniku ako se bojite da je vaše dijete konzumiralo naljepnicu svježine.

Što se događa ako Naljepnica svježine dospije u posjed kućnih ljubimaca?

Molimo čuvajte izvan dohvata kućnih ljubimaca. Oštar ili šiljasti predmet može uništiti naljepnicu svježine. Vaš ljubimac nije u opasnosti ako dođe u kontakt sa željezom u prahu ili samom Naljepnicom svježine. Međutim, ljepilo koje lijepi samu naljepnicu ne smije se konzumirati. Obratite se veterinaru ako se bojite da je vaš ljubimac konzumirao naljepnicu svježine.

Što ako Naljepnica svježine ne bude pričvršćena za pakiranje?

To nema nikakav negativan utjecaj na proizvod niti na funkciju same naljepnice svježine.

U ovom rijetkom slučaju bacite Naljepnicu svježine kako biste izbjegli da dođe u kontakt s djecom ili životinjama.

Odlaganje, ponovno korištenje ili zamrzavanje naljepnice svježine

Kako odložiti Naljepnicu svježine?

Naljepnica svježine može se zbrinuti u komunalni otpad.

Može li se Naljepnica svježine ponovno koristiti?

Ne može. Jednom kada se pakiranje otvori, ne može se ponovno koristiti.

Je li moguće zamrzavati pakiranje s Naljepnicom svježine?

Da, proizvod zapakiran s Naljepnicom svježine može se zamrznuti.

Utječu li promjene temperature na Naljepnicu svježine i njenu funkciju upijanja kisika?

Učinak Naljepnice svježine zajamčen je na sobnoj temperaturi. Budući da se upijanje, a time i funkcioniranje Naljepnice svježine, događa unutar prvih 48-72 sata nakon zatvaranja, u lancu opskrbe treba osigurati da se unutar tog vremena ne dogode veće promjene temperature. Nakon što se proizvod pojavi u vašem lokalnom marketu, nikakve promjene temperature neće utjecati na Naljepnicu svježine. Ipak, savjetujemo vam da svoj kruh čuvate na suhom, hladnom mjestu izvan izravne sunčeve svjetlosti i zaštićen od previsokih temperatura.