Schär | glutenfree Products - Stručnjaci za prehranu

Stručnjaci za prehranu

Svijet proizvoda Novosti i činjenice

U Schäru, naši stručnjaci nastoje kombinirati složene prehrambene zahtjeve s ‘joie de vivre’.

Centar za istraživanje i razvoj

“Napredak dolazi iz istraživanja. Srce našeg istraživanja i razvoja kuca u Dr. Schär R&D centru u Trstu. Naši zaposlenici svakodnevno se suočavaju s različitim izazovima kako bi razvili nove proizvode i poboljšali kvalitetu postojećih. Putem istraživačkih projekata, proučavanja novih sirovina i inovativnih tehnologija i formulacija, radimo na poboljšanju života naših potrošača i približavanju njihovim potrebama.”

Virna Cerne, direktorica korporativnog istraživanja i razvoja

Usluge prehrane

„Bez glutena se često povezuje sa smanjenim užitkom i ograničenjima, naš tim Nutrition Service nastoji promijeniti ovo uvjerenje podržavajući vas tijekom vašeg života bez glutena. Jelo će ostati užitak, a zabavno je eksperimentirati s novim, drugačijim i posebnim sastojcima izvrsnog okusa koji podržavaju uravnoteženu prehranu. Umreženi smo diljem svijeta sa stručnjacima za prehranu, organizacijama pacijenata i udrugama, što nam omogućuje da potrošače uzmemo za ruku i vodimo ih na njihovom putu prema novom životnom stilu. Mnoga pitanja rješavamo jednostavno i brzo. Vjerujte nam, život bez glutena je lakši nego što mislite, a okus bez glutena je drugačiji, ali odličan.”

Jacqueline Pante, direktorica korporativnih usluga prehrane

Osiguranje kvalitete

“Naša zadaća kao odjela za osiguranje kvalitete je pratiti sve organizacijske i tehničke mjere koje služe pripremi, praćenju i testiranju stvaranja i održavanja definirane kvalitete naših proizvoda. Sigurnost naših proizvoda apsolutni je prioritet. Zato naš globalni tim od više od 50 zaposlenika radi s predanošću, entuzijazmom i strašću kako bi osigurali da kvaliteta i sigurnost svih naših proizvodnih pogona zadovoljavaju najviše standarde, od sirovina do gotovog pakiranog proizvoda. Naša ambicija je stvarati inovativne, ukusne i sigurne proizvode. Motivirani smo proizvoditi rješenja po mjeri za osobe s posebnim prehrambenim potrebama. Pokreće nas radost stalnog razvoja, strast prema visokokvalitetnim sastojcima i ljubav prema hrani.”

Guenther Augustin, direktor korporativnog osiguranja kvalitete