Schär | glutenfree Products - Valentinovo: Pokažite svoju ljubav hranom bez glutena

Valentinovo: Pokažite svoju ljubav hranom bez glutena

Svijet proizvoda Nekategorizirano

Ljubav i hrana uvijek su bile u bliskoj vezi. A to je najistinitije upravo na Valentinovo, kada mnogi kroz hranu kažu ono što osjećaju.

To može biti romantična večera za dvoje u restoranu, slastan poklon ili kuhanje za voljenu osobu. Evo nekoliko ideja za proslavu Valentinova bez glutena.

Jezik hrane: hrana u kulturama

“Hrana igra toliko mnogo uloga u različitim kulturama; gotovo bismo mogli reći da je hrana jezik koji može izraziti veliki izbor stvari. Lomljenje kruha znači dijeljenje i jedinstvo u mnogim kulturama. Zatim postoje blagdani sa svojim specifičnim sastojcima i običajima, kao što je perzijska novogodišnja tradicija bojanja jaja u živim bojama koja simboliziraju nove početke. Na Valentinovo dijeljenje hrane s nekim pokazuje da je to vaša posebna osoba, ona koju ste odabrali. Pa zašto to ne reći s hranom? Dijeljenje je voditi brigu za drugu osobu, a jedan od najboljih načina iskazivanja ljubavi je kuhanje za druge. Naravno, morat ćete imati ideje za bezglutensku hranu na Valentinovo ako vi ili netko od vaših voljenih ima celijakiju, ne podnosi gluten ili je na bezglutenskoj dijeti.”

Kuhanje kao čin ljubavi

Kao što smo vidjeli, kuhanje je čin ljubavi, i to baš 14. veljače. Klasičan poklon za Valentinovo je romantična večera bez glutena, za koju je potrebno pronaći restoran koji je siguran za osobe s intolerancijom na gluten. Na dan Valentinova vjerojatno će u prvom planu biti bezglutenski slatkiši ili neki drugi poklon ili bezglutenski desert za koji znate da će se svidjeti vašem odabraniku. Još jedna ideja za dar je tečaj kuhanja u kojem vi i prijatelj možete uživati ​​zajedno.

Hrana = ljubav

Ponekad nema nikakvih planova, ali sve se može napraviti kako treba ako voljenoj osobi skuhate njezino omiljeno jelo, pogotovo ako ona ili on nisu imali najbolji dan. Lako je unijeti romantičnu notu i izbjeći gluten. Ugasite svijeće, pustite primamljivu klasičnu glazbu i poslužite plodove mora; volite li jastoge, rakove, dagnje ili kamenice, svi su prirodno bez glutena. Samo pripazite na sastojke umaka.

Valentinovo ideje za hranu bez glutena

Uz Schärove špagete bez glutena, proizvedene u Italiji, zaljubljeni par može podijeliti veliki tanjur špageta bolonjez što može završiti poljupcem, baš kao u Disneyevom filmu Dama i Skitnica! Konačno, da biste omekšali svako srce, čokoladna torta za Valentinovo može se napraviti sa sastojcima bez glutena. Ovaj recept za super bogatu čokoladnu tortu koristi Schärov bezglutenski Mix it! Univerzalni. Ne može biti jednostavnije, ni slađe.