Dr. Schar Institut – za zdravstvene djelatnike

Svijet proizvoda

Globalni izvor o celijakiji i osjetljivosti na gluten za liječnike i nutricioniste.

Znanje Dr. Schar kompanije o temi celijakije daleko je šire od samog asortimana bezglutenskih proizvoda. U Profesionalnom timu odabrana skupina unutarnjih i vanjskih stručnjaka rade ruku pod ruku. Podržavaju ih stručni nutricionisti i nutricionistički liječnici iz cijele Europe i SAD-a, stoga naš rad uključuje znanje i iskustvo iz mnogih zemalja širom svijeta.

Osoblje stručnog odjela Dr. Schar u stalnom je kontaktu i kontinuirano razmjenjuje ideje s liječnicima, stručnim nutricionistima, celijakijskim društvima i opinion leaderima širom svijeta. Diljem Europe, opremljen širokom i raznolikom stručnošću, tim je predan podizanju svijesti i razumijevanju celijakije i bezglutenske prehrane. Imajući to na umu, nudimo kompletnu uslugu koja će vam pružiti podršku u vašem daljnjem specijalističkom obrazovanju i olakšati savjetovanje i nadzor pacijenata dok ulaze u novu fazu svog života.

S Institutom Dr. Schär stvorili smo međunarodnu platformu znanja o celijakiji i bezglutenskoj prehrani kako bismo podržali specijaliste nutricioniste i liječnike. Da bismo osigurali da u potpunosti možete iskoristiti našu uslugu, pristupite dijelu za prijavu nakon registracije na našoj web stranici Dr. Schar Institut. Kao registrirani stručnjak možete pristupiti svim informacijama i materijalima za sebe i svoje pacijente.

Akon nas želite direktno kontakrirati, to možete učini kontaktiranjem globalnog tima putem e-mail adrese professional@drschaer.com.