Schär BIO, novi bezglutenski i organski asortiman za kvalitetniji izbor

Svijet proizvoda Novosti

S ponosom najavljujemo lansiranje naše potpuno nove ponude BIO proizvoda bez glutena koji dolaze s našim tradicionalnim jamstvom zdravih i ukusnih, visokokvalitetnih proizvoda koji su pripremljeni na ekološki prihvatljiv način. Otkrijte Schär BIO grickalice, tjesteninu i pekarske proizvode koji su uzgojeni organski, prirodno te bez glutena. 

ORGANSKI – prirodan izbor 

Izvrsna hrana, izvanredna kvaliteta i fantastičan okus – to je ono oko čega smo strastveni ovdje u srcu Alpa još od 1922. godine. Schär je pionir hrane bez glutena za posebne prehrambene potrebe, pa je razvijanje Schär BIO asortimana, našeg bezglutenskog i organskog izbora, bio prirodan korak. Kao obiteljsko poduzeće, brinemo o našim potrošačima i prirodi te kontinuirano radimo na tome da se brinemo o našem planetu. Schär BIO je način kojim želimo donijeti najbolje prirodne plodove iz najboljih tradicija održive i organske poljoprivrede, bez potrebe za konzervansima, pesticidima ili bioinženjerskim genima (GMO). 

Schär BIO i njegove prednosti 

Schär BIO asortiman bez glutena spaja našu radosnu potragu za kvalitetnim sastojcima s potrebom za postizanjem savršene ravnoteže s prirodom, uključujući: 

  • Razne organske žitarice i brašna bez glutena
  • Raznolikost prirodnih okusa i vrijednih vlakana
  • Ukusne sjemenke, pahuljice i suho voće
  • Proizvodi bez pšenice i laktoze
  • Bez umjetnih aditiva ili konzervansa
  • Bez upotrebe pesticida ili GMO-a
  • Proizvodi bez palminog ulja ili s RSPO certificiranim održivim palminim uljem
  • Sastojci prilagođeni veganima ili vegetarijancima
  • FSC-certificirana kartonska ambalaža iz održivog šumarstva

Otkrijte nove BIO obroke bez glutena 

Postoji toliko mnogo načina da sa Schär BIO pripremite ukusna jela. Bilo osvježavajuće ili lagano, slatko ili slano: u izboru bezglutenskih i organskih recepata ima ponešto za svakoga! 

Što je sa šarenom zdjelom za doručak kojom počinjete sjajan dan? To je savršen način za kombiniranje korisnih i ukusnih sastojaka u jednostavan i hranjiv obrok. Ustanite i zablistajte uz BIO Apple Bisco! 

Volimo avokado! Bilo da se radi o našim BIO Panini žitaricama , o guacamoleu ili avokadu u salatama – tako je svestran, a okus jednostavno nevjerojatan. Mislimo da je njegova kombinacija s pečenim, hrskavim slanutkom savršen spoj! 

Znamo da je snažna želja za slatkim nešto što se događa s vremena na vrijeme. Zato smo napravili plan za hitne slučajeve u suradnji s našom ukusnom BIO Madeleines Choco! Bit će spreman za uživanje za pet minuta! 

Od Schära s ljubavlju